logo-arteks
свържете се с нас: 0886 000 500 | 0884 000 500 | 0882 000 500 | 0888 477 057

Въпрос:

Искам да си купя жилище от АРТЕКС сега, но знам, че са от най-луксозните. Предвиждате ли по-достъпни?

Отговор:

В дългосрочен план жилището АРТЕКС ще се окаже далеч по-икономично, отколкото компромисно евтини алтернативи. Дори, условно казано, базовият му модел е превъзходен и ще покачва пазарната си стойност с времето. Той има трайността, функционалността, естетиката и престижния адрес на най-луксозния клас.

Освен това жилището АРТЕКС е по-достъпно, отколкото предполагате. Ние инвестираме дългосрочно в своите клиенти и се стремим да предложим решение, балансиращо желанията, потребностите и възможностите им в момента. 

В лична среща ще Ви предложим варианти. Ще получите слънчев дом, в който сметките са ниски и се забравя думата „ремонт“. Позвънете ни!

Въпрос:

София е в земетръсна зона. Сигурно ли е жилището ми?

Отговор:

Всички сгради на компанията са осигурени за сеизмичност IX степен по скалата на Медведев-Шпонхойер-Карник. Общата фундаментна плоча гарантира, че в сградата няма да има „провисвания” поради нееднакво слягане под носещите колони, нито напуквания или изкривявания на стените и дограмата. Хидроизолационната вана осигурява непокътнатостта на основите при евентуални подпочвени води. Що се отнася до бетона, той е от най-високия клас.От такъв правят мостове.

 

Въпрос:

Какво се прави за шумоизолацията?

Отговор:

Технологията “плаващ под” с положена високотехнологична звукоизолационна мембрана „FONASTEX” осигурява защита срещу шума. Безукорните керамични тухли Wienerberger и седемкамерната немска дограма с троен стъклопакет също гарантират комфортно за обитаване жилище дори ако на всеки етаж някой прави парти!

Въпрос:

Какви сметки за енергопотребление мога да очаквам?

Отговор:

Най-вероятно ще бъдат чувствително по-ниски от тези, които плащате в момента!

Собствениците на жилища от АРТЕКС не мислят за топлоизолации например, защото ефектът от тях вече е вграден. Тухлите са високоекологичните керамични Wienerberger, дограмата е немска оригинална, седемкамерна, остъклена с троен стъклопакет (с прозрачно, соларно и нискоемисийно К-стъкло), която намалява топлинните загуби през зимата и ограничава преминаването на UV лъчи и топлината през лятото. Параметрите на жилищата се доближават до т.нар. пасивна къща, тоест собствениците плащат по-ниски от обичайните сметки за отопление, осветление, вентилация, поддръжка.

Въпрос:

Защо и в условията на криза се влагат скъпи материали в общите площи (фоайета, стълбища, градинки, осветление по проект)?

Отговор:

Сградата с неповторимо лице, тази, която е естетична и функционална до последния си сантиметър, увеличава своята стойност с времето. Компанията предлага на клиентите си среда, която радва тях и облагородява града. А удоволствието да се споделя един хармоничен и изтънчен свят съдейства и за чудесните взаимоотношения между живеещите в него.
И да, признаваме, че дизайнът на споделените площи е удоволствие за нас, защото ни харесва да доизпипваме и детайлите. Класата на сградата е във всичко, не само във фасадата.

 

Въпрос:

Може ли АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД да изготви и интериора на новото ми жилище?

Отговор:

С радост ще направим това! Клиентът може да разчита не само на жилище, „ушито по мярка“, но и на проектиране и реализиране на интериор, съобразен с неговия вкус. Екипът на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД поддържа непрекъснат диалог с клиента – от изслушването на неговите желания през избора на подходящо решение, проектирането, построяването, гаранционното и следгаранционното обслужване. С вас сме от мечтата до ключа в ръката, а защо не и до избора на нощната лампа?

Въпрос:

Възможни ли са промени във вътрешното разпределение на вече готовото жилище?

Отговор:

Разпределението е гъвкаво и предоставя известни възможности за персонализиране. Например в някои сгради самостоятелните кухни биха могли да се обединят с дневните. Същевременно ви каним да разгледате жилищата ни, за да се убедите, че те са готови за дълга и интензивна експлоатация без никакво „прекрояване“. В тях се пести и от мебели по специален проект, защото тук няма начупени, трудни за обзавеждане пространства. Няма преходи между помещенията.

Въпрос:

Далновидно ли е да купя жилище от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД само като инвестиция?

Отговор:

То е отлична инвестиция и ако го използвате непрекъснато: давате го под наем или самите вие го обитавате. Първо, заради безупречното си качество. С експлоатацията си жилището от АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД се обживява, но не се изхабява и не губи от стойността си. Второ, сградите на компанията имат свое разпознаваемо присъствие в градската среда и са престижни със забележителната архитектура и отлична поддръжка. Трето, местоположението: най-перспективните адреси в столицата.

Добре дошли!

Моля, оставете съобщение!
Нашите експерти от отдел Продажби ще се радват да отговорят на всеки Ваш въпрос!