logo-arteks
свържете се с нас: 0886 000 500 | 0884 000 500 | 0882 000 500 | 0888 477 057

ЕКИП

За 27 години АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД създаде сгради и съмишленици. Гордее се еднакво с двете постижения. Пред клишето “млад и динамичен екип” тук се предпочита определението “отговорен и ефективен”. И непременно млад по дух, защото няма съзидание без ентусиазъм. Гръбнакът на строителната бригада са хората, повярвали още през 1993 г. в новата компания, в ангажимента й да строи по критерии, далеч по-взискателни от тези на клиентите. Тук идват професионалистите, готови да вградят талант и знания, опит и дързост в мисията “АРТЕКС”: архитектура, която облагородява града и вдъхновява жителите му.

Инж. Данаил Желязков, главният инженер на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД: “Каквото и да правя, колкото и хиляди квадратни метра да трябва да строя, искам да го правя с вас – моите колеги от АРТЕКС!”

Архитект Пламен Мирянов: “Дом, който израства в очите на собственика всеки ден – това ни е нещо като девиз. Нещата, които правим, не само да са явно хубави, но и да имат скрита стойност, която постепенно се осъзнава. В същото време виждам как с израстването на всяка сграда израства амбицията на нашия екип да бъде най-добрият.”

Архитект Пламен Пламенов Мирянов: „Аз проектирам визиите на сградите на АРТЕКС. Заедно с колегите, давам концепция, имена, цялостна визия и символите, които се интегрират. Всяка една рисунка, всяка една плетеница има своето послание и създава хармония, баланс, високи вибрации в комплекса. Например, в най-новия проект „ЛЕТЕРА“ – Къщата на буквите, аз исках да съхраним първата българска азбука – глаголицата. Затова гравирахме във фасадата огромни букви. Защото не съм я виждал никъде, само на паметника на Кирил и Методий, а там е със ситни букви. В „ДИАМАНТ“ направихме интересна обработка на фасадата, за да изглежда като фасетите на диамант. Логото на „СТЕЛА БОЯНА“ е 16-лъчна звезда, която също е мощно зареден символ за хармония, мир и любов. Всяка една сграда има своя философия и послание, което да остава.“ 

Архитект Весела Мирянова: „От АРТЕКС създаваме коректив за качество. Всички компании се равняват по нас. Нашият- на целия екип- най-велик и славен шедьовър е да строим, да живеем и да работим почтено – на основата на Божиите закони и правила.“

Ние сме „Град, поставен на хълм“ (цит. Библ.)

Добре дошли!

Моля, оставете съобщение!
Нашите експерти от отдел Продажби ще се радват да отговорят на всеки Ваш въпрос!