logo-arteks
свържете се с нас: 0886 000 500 | 0884 000 500 | 0882 000 500 | 0888 477 057

На тържествена церемония по връчването на седмите „Годишни награди на Imoti.net“, което се проведе на 17 май в хотел Hyatt Regency Sofia, бяха отличени най-добрите представители на имотния сектор за 2021г.
Наградата за жилищен „Имот на годината“ спечели бутикова сграда СИЯНИЕ, изпъкваща с дръзката си архитектурна визия и оригиналност, изпълнена с безупречното качество на АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД.

Ето и публикацията за наградите:

Източник: imoti.net

Седми Годишни награди на imoti.net – победителите

С много приповдигнато настроение премина тържествената церемония по връчването на седмите „Годишни награди на Imoti.net“, които водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. По време на изисканото събитие, което се проведе на 17 май в хотел Hyatt Regency Sofia, бяха отличени най-добрите агенции и представители на имотния сектор за изминалата 2021г. в 13 отделни категории. Водещ на бляскавата церемония беше водещата на сутрешния блок „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Мария Константинова. В надпреварата за имотните отличия тази година взеха участие повече от 60 представители на сектора, а организаторите посочиха, че конкуренцията в отделните категории е била много оспорвана.

Тържествената церемония по връчване на Седмите награди в единствения национален конкурс за недвижими имоти бе открита от Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

„Искам да благодаря на колегите от екипа на Imoti.net, на колегите от голямото ни семейство на Investor Media Group, на всички компании, които повярваха в идеята да отличаваме добрите и успешни практики в бранша. Днес имаме повод за гордост, защото заедно изминахме първите седем години, поставихме стабилно начало и ще продължим да бъдем коректив в сектор недвижими имоти“, сподели тя по време на приветствието си.

Агенция за недвижими имоти „Ниа Пропърти Груп“ стана носител на наградата „Дебют на агенция за недвижими имоти“, която отличава компании, които са стартирали своята дейност през 2020 г. и имат една успешна финансова година.

И в новото издание на авторитетния конкурс организаторите отчитат засилен интерес и висока конкуренция при кандидатите за наградата „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“. По време на официалната церемония по връчване на престижните отличия, призовото място в категорията получи агенция „ИМОТИ ПРЕМИЕР“.

Агенция за недвижими имоти Arco Real Estate стана носител на наградата за „Реклама на имот“ на затворен комплекс от 13 луксозни еднофамилни къщи в полите на Витоша – Boyana Luxury Residence. По време на седмото издание на единствения национален конкурс в имотния сектор наградата за жилищен „Имот на годината“ спечели сграда „Сияние“ на Артекс Инженеринг АД.

Българската компания за виртуални турове Vericco стана носител на отличието PropTech за най-добро и оригинално дигитално решение в областта на недвижимите имоти. Журито в седмите „Годишни награди на Imoti.net“ отличи с приза „Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ сайта kupiv.bg на имотната агенция „Купи в България“.

Всяка година все по-атрактивна става наградата „Брокер на недвижими имоти на годината“, която засвидетелства индивидуалните професионални качества в бранша на всеки призьор. По време на официалната церемония по връчване на седмите годишни имотни отличия, първото място в категорията бе отредено на Цветелин Иванов от агенция Arco Real Estate.

По време на седмото издание на националните награди, в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ – голям бизнес, за победител бе обявена агенция LUXIMMO Finest Estates, за среден бизнес – iHOME, а за малък бизнес – агенция за недвижими имоти „Капитал Естейт“.

За поредна година „Годишните награди на Imoti.net“ дадоха възможност на потребителите сами да определят заслужилите компании и представители на сектора и определиха победителите в създадените за целта специални категории. Призовото място на отличието „Награда на потребителите – най-добър сайт на агенция за недвижими имоти“ зае сайтът banskorealestates.bg, а „Награда на потребителите – брокер на недвижими имоти“ грабна Антон Илиев от агенция за недвижими имоти КА5. Агенция LUXIMMO Finest Estates бе отличена и с „Награда на потребителите – агенция за недвижими имоти“.

По време на тържествената церемония организаторите връчиха специална награда за успешен бизнес модел на Поля Христова, управител на агенция Тенкомс и създател на сайта sdelkisimoti.bg. Специалната награда на Пощенска банка за качество на обслужването отиде при агенция за недвижими имоти „Имоти Премиер“.

Седмото издание на „Годишните награди на Imoti.net“ не приключва с обявяването на победителите в отделните категории. Като част от цялостния проект и в унисон с мисията си да допринесе за по-голямата разпознаваемост и видимост на добрите компании в имотния сектор сред обществото, Imoti.net предстои да проведе серия от експертни бизнес дискусии в различни градове от страната, по време на които брокери, вложители, строители и представители от браншови организации коментират актуалното състояние на пазара за недвижими имоти и прогнозират неговото развитие. Повече за експертните срещи под надслов „За по-добра среда на живот“ ще откриете на страницата на „Годишните награди на Imoti.net“ в Investor Media Pro.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, ЗАД „Армеец“, Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и FREYWILLE. Официален автомобилен партньор на събитието: Порше София Изток и Volkswagen.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BusinessGlobal, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

РАДИО ЗОРАНА 87.6


Warning: Undefined array key "offset" in /home/artekssp/arteks.com/sofia/wp-content/plugins/super-rss-reader/includes/widget-admin.php on line 60
ЕДИНСТВЕНОТО ХРИСТИЯНСКО РАДИО В СОФИЯ
ОГНЕНИЯТ ПРОРОК НА ИСТИНСКИЯ БОГ

ОГНЕНИЯТ ПРОРОК НА ИСТИНСКИЯ БОГ Житието на св. пророк Илия е един от най-скъпоценните бисери на Стария Завет. Праведник, аскет, непоколебим изобличител на богоотстъпничеството, той бил преследван от цар Ахав [...]

СВ. ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦА МАРИНА

СВ. ВЕЛИКОМЪЧЕНИЦА МАРИНА Марина била дъщеря на езически жрец в Антиохия Писидийска (ІІІ в.) възпитана в идолопоклонство, но Господ Бог по Своята милост и дал да узнае Истината и я [...]

СВ. МЪЧЕНИЦИ КИРИК И ЮЛИТА

СВ. МЪЧЕНИЦИ КИРИК И ЮЛИТА Св. Юлита произлизала от високопоставен род, живеела в град Икòния в областта Ликаония в Мала Азия и била отдадена на Христовата вяра. Овдовяла твърде млада [...]

Добре дошли!

Моля, оставете съобщение!
Нашите експерти от отдел Продажби ще се радват да отговорят на всеки Ваш въпрос!